Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirin hizmetleri aksamadan devam edecek

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Kula, Alaşehir ve Salihli Koordinatörlerine ziyaret gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşlara hizmetleri aksatmadan ulaştırmanın çabasında olduklarını vurgulayan Yalçınkaya, koordinasyon merkezi çalışanlarına da, "Sorun olmayacağız, sorun çözeceğiz" dedi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesinin Kula, Alaşehir ve Salihli Koordinatörlerine ziyarette bulundu. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, kısa süre önce görevlerine başlayan koordinatörlere hayırlı olsun dileklerini de iletti. Yalçınkaya, ilk olarak Kula Koordinatörü Faik Şentürk'e ziyarette bulundu. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Tuncay Ergün ve MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok da bulundu. Yapılan çalışmaların son durumu hakkında da bilgi alan Yalçınkaya, Kula ilçesinin ardından Alaşehir Koordinatörü Hüseyin Güner ile bir araya geldi. Görevine yeni başlayan Hüseyin Güner'e hayırlı olsun dileklerini de ileten Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, "Büyük bir ilçe ve hizmetlerimizin aksamaması için sizler görevdesiniz. Tek amacımız vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmak olacak" dedi. Son olarak Salihli Koordinatörlüğüne ziyarette bulunan Yalçınkaya, Koordinatör Nilhan Kılıç ile ilçedeki hizmetlerin durumunu konuştu.

        Kula, Alaşehir ve Salihli Koordinasyon Merkezlerinde birim personelleri ile de bir araya gelen Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, "İlçedeki temsilcilerimiz sizlersiniz. Güler yüzlü, cana yakın olacağız. Yaşanan bir sorun varsa çözmek için elimizden ne geliyorsa yapacak, eksiksiz ve sorunsuz bir çalışma prensibi ile hareket edeceğiz. Sorun olmayacak, sorun çözeceğiz. Tek amacımız olacak o da hizmet aksamayacak" dedi.

        (SC-Y)

        22.02.2018 14:47:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler