Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediyesi 4 yılda 24 camiyi yeniledi

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) – 2014 yılından bu yana 24 caminin tamirat ve tadilat işlerini üstlendiklerini belirten Başkan Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak ibadethanelere büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

        'Camilerimiz önceliğimiz' anlayışıyla ilçedeki cami, imam evi ve türbelerin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını üstlenen Nazilli Belediyesi, son olarak Aydoğdu Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde yer alan Yıldırım Cami'nde çalışmalara başladı.

        Nazilli Belediyesi ekipleri, Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan Çarşı Cami ve Aydoğdu Mahallesi Sakarya Caddesi üzerindeki Yıldırım Cami'nde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.

        Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Göreve geldiğimiz günden bu yana camilerimize ve manevi değerlerimize öncelik verdik. Vatandaşların ibadetlerini yapabilmeleri için Bağcıllı Mahalle Cami, Pirlibey Mahalle Cami, Yalınkuyu Mahalle Cami, Aşağı Yakacık Mahalle Cami, Ketenova Mahalle Cami ve Yıldıztepe Mahallesi Bilal-i Habeşi Cami'yi ibadete açtık. Aynı zamanda merkez mahalle ve köylerde minaresi olmayan ve tadilat gerektiren camilerde ekiplerimiz çalışmalarını gerçekleştirdi. 2014 yılından bu yana 24 camimizin tamirat ve tadilat işlerini yaptık. İmam evlerimizi yeniledik. Dini ve özel günlerde Nazilli'deki tüm ibadet yerlerinin iç ve dış temizlikleri ekiplerimiz tarafından yapılıyor" ifadelerini kullandı.

        Son olarak Aydoğdu Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Yıldırım Cami'nin bakım ve onarım işlerini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Alıcık, çalışmaların kısa sürede tamamlanıp caminin ibadete açılacağını söyledi.

        (MB-Y)

        22.02.2018 14:58:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler