Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hobi Bahçelerinde kur'a heyecanı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi Hobi Bahçeleri'nin yeni sahipleri belirlenmeye başladı.

        Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen kur'a çekiminde ilk olarak Gündoğdu Mahallesi Bahçesaray Hobi Bahçesi için noter denetiminde hak sahipleri belirlendi. Odunpazarı Belediyesi sosyal medya hesabından canlı yayınlanan kur'a çekimine, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belediye encümen üyeleri ve hobi bahçeleri için başvuran vatandaşlar katıldı.

        Engelli, şehit yakınları ve emekli vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen kur'a çekiminde Başkan Kurt, "Yapılan başvuru sayısını gözönüne aldığımız zaman bizim hobi bahçelerini çoğaltmamız gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

        Başkan Kurt'un konuşmasının ardından kura çekimine geçildi. Yapılan kur'a çekimin ardından hobi bahçelerinin yeni hak sahipleri belirlendi. Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, Vadişehir Mahallesi Ihlamurvadi Hobi Bahçesi kura çekilişinin 27 Şubat Salı günü saat 10:00'da, Emek Mahallesi Türkmendağı ve Gönülbağı Hobi Bahçesi'nin kur'a çekilişinin ise 1 Mart Perşembe günün saat 10:00'da yapılacağını belirtti. Yetkililer, Hobi Bahçelerinin kur'a çekilişleri Odunpazarı Belediyesi sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanacağını da duyurdu.

        (BRK-Y)

        22.02.2018 15:17:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler