Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UTESKON, Zonguldak'a enerji alanında ihtisas OSB kurmayı planlıyor

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Uluslararası Ticaret Eğitim ve Sağlık Konfederasyonu (UTESKON) Genel Başkan Yardımcısı A. Ömer Karaşehirli ile Siyasi Partiler Sorumlusu Genel Başkanı Zeki Balta AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Zonguldak'ta Ekolojik ve Yenilenebilir enerjiye sahip ihtisas OSB kurmak istediklerini dile getirdiler ve Sn. Çaturoğlu'ndan bu konuda destek istedi.

        Milletvekili Çaturoğlu yaptığı yazılı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; "Uluslararası Ticaret Eğitim ve Sağlık Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı A. Ömer Karaşehirli ile Siyasi Partiler Sorumlu Genel Başkanı Zeki Balta, Türkiye Büyük Millet Meclisinde bizi ziyaret ederek Karaelmas Kalkınma Platformu ile birlikte Zonguldak'ta Ekolojik ve Yenilenebilir Enerjiye Sahip İhtisas OSB kurmak istediklerini ve bu konuda bir çalışma yaptıklarını belirten Karaşehirli, Zonguldak'ta kurulması planlanan OSB'de temizlik malzemeleri ve ekipmanları, sarf malzemeleri, çöp torbaları, kağıt ürünleri, kimyasallar vb. üretimini kapsayacak Türkiye'nin tek rol model Organize Sanayi Bölgesi olacağını ve yer konusunda destek istediklerini belittiler. Biz de kendilerine Zonguldak'a yatırım yapacak müteşebbislere kapılarımızın her zaman açık olduğunu ve bu konuda gerekli desteği vereceğimizi ifade ettik."

        (VK-İÇ)

        22.02.2018 15:41:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler