Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşımalı eğitim veren okulların servis araçları denetlendi

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Kula ilçesinde taşımalı eğitimden faydalanan öğrencilerin, okullarına güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla, okul servis araçları denetlendi.

        Taşımalı eğitim öğrenci servis araçları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denetim Ekibi ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından denetlendi. Eksiklikler tespit edilerek taşıma şoförlerine denetimlerin devam edeceği hatırlatılıp trafik ve taşıma kurallarına uymaları konularında gerekli uyarıların yapıldığı denetimlerde taşımalı öğrencilerin taşıma araçlarıyla ilgili talepleri de alındı.

        Komisyon tarafından yapılan denetimlerde taşıma yapan öğrenci servis araçlarında tespit edilen olumsuzluklar hakkında gereken uyarıları yapan denetleme komisyon üyeleri servis araç sahiplerine aksaklıkların giderilmesi için süre verdi. Mevzuat gereği servis hizmeti yapamayacak araçlar hakkında yasal işlem yapıldı.

        Denetleme Komisyon Başkanı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Özel denetimlerin devam edeceğini belirtti.

        (HY-SC)

        22.02.2018 15:50:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler