Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tutal pazar esnafı ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede Perşembe günleri kurulan halk pazarını gezerek pazar esnafı ile bir araya geldi.

        Başkan Tutal, pazar esnafına hayırlı işler, bol kazançlar dilerken, esnafın yanı sıra pazara gelen vatandaşlarla da sohbet ederek isteklerini dinledi. İlçe pazarının yıllardır Perşembe günleri kurulduğunu kaydeden Başkan Tutal, "Konya'nın muhacir pazarına eşdeğerde bulunan bölgeye hitap eden, sadece Seydişehir'e değil değil Antalya'nın bize yakın olan ilçeleri ve Ahırlı, Yalıhüyük ilçelerine hitap eden bir pazar. Zaman zaman pazar esnafımıza ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu günde aynı şekilde havanın güzel olması ile birlikte ziyarette bulunduk. Vatandaşlarımızın eksikliklerini, kırsal mahallelerden gelen vatandaşlarımızın isteklerini taleplerini burada dinliyoruz. Belediyeye gelmeden sıkıntılarını burada dinleyip çözüm üretiyoruz" dedi.

        Pazar esnafı ve vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Tutal'a pazarcı esnafı da teşekkür etti. Zamanı en iyi şekilde kullanmaya çalıştığını, vakit buldukça kendilerini ziyaret ettiğini kaydeden Başkan Tutal, "Pazarcı esnaflarımız da bizden anlayışlarını eksik etmiyor. Amacımız çabamız daha güzel, daha kaliteli hizmet verebilmek. Gösterdiğiniz anlayış ve destekten ötürü hepinize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

        (İHA-FM-Y)

        22.02.2018 16:42:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler