Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tahmazoğlu'ndan önemli bir hizmet daha

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı önemli projelerle Şahinbey İlçesi'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

        Şehreküstü Mahallesi'nde yaptığı restorasyon çalışmaları ile tarihe ışıktutan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehreküstü 'ye yapılan aşevi ve taziye evi inşaat çalışmalarını ekibiyle birlikte inceledi.

        "Mayıs ayında bitecek"

        Tarihi dokusuyla herkesi büyüleyen Şehreküstü semtine aşevi ve taziye evi yaptıklarının müjdesini veren Mehmet Tahmazoğlu, "Şehreküstü semtimizde daha önce çok düzensiz bir yapı içerisinde bulunan aşevini yıktık şimdi yerine çok daha güzel geniş bir aşevi inşa ediyoruz. Ayrıca, Şıh Camisine sabah gelip sabah namazı kılanlara Şahinbey Belediyesi olarak, ücretsiz çorba ve çay ikramımız olacak. İnsanların sabah namazında bir araya gelerek bu tarihi bölgemizi tanımasını istiyoruz. Aşevinin üzerine de taziye evi ve kuran kursları olacak. Taziye evleri bölgemizde çok büyük bir ihtiyaç haline geldi. Taziye evinin dış yapısı da buranın tarihi dokusuna uygun bir şekilde inşa edilerek vatandaşların hizmetine sunulacak" dedi.

        (LO-SD-Y)

        22.02.2018 16:43:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler