Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütüphane kültürü panelde ele alınacak

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Babamın Kitapları ya da Bir Kütüphaneyle Büyümek" konulu panel düzenlenecek.

        Şubat ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında "Babamın Kitapları ya da Bir Kütüphaneyle Büyümek" konulu program 23 Şubat Cuma günü saat 19.00'da AKM'de gerçekleştirilecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, "Şubat Kültür Sanat Etkinliklerimiz 23 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek 'Babamın Kitapları ya da Bir Kütüphaneyle Büyümek' konulu panel ile devam edecek. AKM'de düzenlenecek programa Prof. Dr. Ümit Meriç, Ahmet Murat ve Yusuf Kot konuşmacı olarak katılacak. Programda katılımcılara Nihayet Dergisi Ocak 2018 sayısı hediye edilecek. Nihayet Dergisi işbirliğiyle saat 19.00'da başlayacak etkinliğe tüm kültür sanat dostları davetlidir" ifadelerine yer verildi.

        (BCT-İÇ)

        22.02.2018 16:50:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler