Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özdemir, Türk Eğitim Sen genel başkanlığına adaylığını açıkladı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünde öğretim görevlisi olan Prof. Dr. Ünal Özdemir, Türk Eğitim Sen genel başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

        Özdemir, yaptığı açıklamada, kurulduğu günden itibaren Türk eğitim sisteminin bir parçası olarak, Türkiye'ye, Türk Milleti'ne hizmeti şiar edinmiş olan Türk eğitim sen ailesinin bir üyesi olduğunu söyledi.

        Karabük Şubesi üyelerinin teveccühü ile üst kurul delegesi olarak da hizmet edebilme fırsatı bulduğunu kaydeden Özdemir, " Yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, Türk Eğitim Sen ailesini temsil ve hizmet noktasında, daha iyi yerlere taşımak, bilgi ve birikimlerimiz ile zaten her an içerisinde olduğumuz davaya katkı sağlamak amacıyla genel başkanlığa adayım" dedi.

        (YE-

        22.02.2018 17:42:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler