Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli'den Mehmetçik için yardım kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli ilçesindeki meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri bir araya gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe destek vermenin yollarını aradı. Salihli'den 5 ton kuru üzüm ve 5 ton leblebiyi harekat bölgesine ulaştırmanın yöntemleri üzerinde görüş alışverişinde bulunan katılımcılar, Mehmetçiğe destek bildirisi yayınladı.

        Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya gelen meslek odaları, esnaf, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, Afrin'de devam eden harekata destek verme kararı aldı. İstişare toplantısında Salihli'den 5 ton kuru üzüm ve 5 ton leblebinin 100'er gramlık paketler halinde hazırlatılıp, Mehmetçiğe ulaştırılması kararı alındı. Toplantıda Afrin'deki Mehmetçiğe destek bildirisi okundu. Toplantıya katılan temsilciler, henüz açıklama yapılmadan dahi bağış yapmak için gelen vatandaşlar olduğunu belirterek, bağışların şekli ve yönteminin belirlenmesi gerektiğini ifade etti. TSO'daki toplantıda, bağış toplama, paketleme ve yerine ulaştırma konusunda koordinasyonu sağlamak üzere bir komisyon kurulması kararı alındı. Komisyona, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç, CHP Salihli İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık ve Bakkallar Odası temsilcisi Hasan Ali Söğüt seçildi.

        Kuru üzüm, leblebi ve nakdi bağışlar için son tarih 9 Mart 2018 cuma olarak belirlendi.

        (BA-SC)

        22.02.2018 18:10:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler