Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uçan türkücüden yeni klip

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        ESKİŞEHİR (İHA) - İnönü'de yamaç paraşütü ile havalanıp bağlama çalarak türkü söylemesi ile Türkiye'nin tanıdığı Eskişehirli sanatçı Ömer Ulutaş yeni klip çekti.

        22 yıldır müzikle uğraşan Ömer Ulutaş, söz ve müziği Engin Küçük'e ait olan 'Sevdiğime Say' adlı türküye klip çekti. Ulutaş, klibin yayınlanalı kısa süre olmasına karşın ilginin bir hayli yüksek olduğunu belirtti. Uzun aradan sonra yeniden müzikseverlerle buluştuğunu söyleyen sanatçı Ulutaş, "Yaklaşık bir buçuk yıldır klip yayınımız yoktu. Uzun bir aradan sonra Engin Küçük'e ait güzel bir eserle yeni klibimizi yayınladık. Çok yoğun bir ilgi gördü. Tarzımın dışında olmayan bir klip. Oyun havası, arabesk ve fantezi müzik tarzında bir klip oldu" dedi.

        Ulutaş, hayranlarına ilerleyen günlerde bir sürprizinin olduğunu da aktararak, "Bir planımız var Ankara'da bir yapım şirketiyle bir görüşmemiz oldu. Türkiye'de genelinde bir klip olacak. Şimdilik adı bizde saklı kalsın. O da sürpriz olsun" diye konuştu.

        (MY-Y)

        23.02.2018 10:17:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler