Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar Borni ile arkadaşlığı öğreniyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Özel temaları ve eğitici içerikleriyle dikkat çeken Çocuk Tiyatrosu'nun Şubat ayı boyunca her hafta sonu sahneye konan oyunu, sevilen karakter Borni eşliğinde miniklere arkadaşlığı anlatmaya devam ediyor. Hafta sonları çocuklara özel eğlenceli atölye çalışmaları sunan ForumBüs'te ise bu kez tüm minikleri slime ile keyifli dakikalar bekliyor.

        İzmir ve çevre illerin çekim merkezlerinden Forum Bornova, Şubat ayı boyunca minik ziyaretçileri için arkadaşlık temasını sahneliyor. Çocuk Tiyatrosu tarafından 24-25 Şubat 2018 tarihlerinde saat 15.30'da sahnelenecek "Arkadaşım olur musun?" isimli oyun, sevilen karakter Borni ve arkadaşları eşliğinde bir kez daha minik seyircilerle buluşacak. Arkadaşlık temasının işlendiği oyunda, mahalleye yeni taşınan Borni'nin güzel bir sürpriz eşliğinde arkadaşlarıyla yepyeni bir maceraya atılması konu ediliyor.

        24-25 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri miniklere özel tasarlanan ForumBüs'te gerçekleştirilecek eğlenceli atölye çalışmaları, 4-12 yaş arasındaki çocuklara slime yapmayı öğretecek.

        (AG-Y)

        23.02.2018 10:33:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler