Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da '5. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi'

        (Fotoğraflı)

        Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da, '5. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi' düzenlendi.

        Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Bilimsel Araştırma Topluluğu (FÜTBAT) 5. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresini düzenledi. Kulak, burun, boğaz temasının ele alındığı kongrede 12 farklı üniversiteden öğrenci ve akademisyen bir araya geldi. FÜ Tıp Fakütesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen program, geçen sene makam odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden FÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammed Said Berilgen'in anılması ile başladı.

        Sağlık alanında her zaman yeni bilgiler öğrenmek gerektiğini belirten Rektör Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, "Sağlık çalışanları eğer literatürü takip etmediğinde devre dışı kalır. Her şeyden önce iyi bir hekim olmak gereklidir. Hekimlikte empati yapmamız lazım. Hekimlere karşı insanların toleransları çok kötü. Hekimlerimiz buna karşı sabırlı olup nezaketini korumalıdır. Hekimlik mesleğini seçmek başlı başına fedakarlık gerektiriyor" dedi.

        5. Ulusal Tıp Kongresinde kulak, burun, boğaz alanındaki gelişmelerin işleneceğini aktaran FÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, kongrede bir çok yeniliğin ve faydalı bilgilerin paylaşılacağını söyledi.

        Programa, FÜ Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, FÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, 12 üniversiteden akademisyen ve öğrenci katıldı.

        (YÖ-HİV-BA-Y)

        23.02.2018 11:28:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler