Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediyeden vatandaşı ve kenti rahatlatan çalışmalar

        (Fotoğraflı)

        Sevban Sevkal

        BATMAN (İHA) - Batman Belediyesi, vatandaşların yararına olabilecek yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

        Yeni yapılan yol çalışmalarıyla şehir içi araç ulaşım ağına işlerlik ve katkı sağlayan Batman Belediyesinin bu çalışmalarından dolayı vatandaşlar da zamandan ve giderden tasarruf sağlıyor. 2017 yılında kent içi trafik akışının sağlanması için 12 kilometre uzunluğunda yeni yollar açan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, açılan yeni yolların stabilizesinde 47 bin metreküp dolgu malzemesi, 32 bin ton PMT kullandı.

        Belediye Fen İşleri Müdürlüğü kent içinde rast gele etrafa dökülen hafriyatları temizleme çalışmalarında da bulundu. Çevre ve görüntü kirliliğine neden olan alanlarda hafriyat kaldırma çalışması yürüten ekipler, 90 bin ton hafriyatı şehir dışına taşıyarak bertaraf etti.

        Vatandaşların takdirini kazanan çalışmalar yürüten Batman Belediyesi, kent merkezinde atıl durumda olup madde bağımlıları tarafından kötü alışkanlıklarda kullanılan ve mahalle sakinlerine rahatsızlık veren metruk yapılar ile kaçak kullanılan ve işgal edilen 82 yapının da yıkımını gerçekleştirdi.

        (SS-MP-Y)

        23.02.2018 12:24:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler