Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcıklı kadınlar güvenlik güçleri için bere, eldiven ve atkı örüyorlar

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesindeki kadınlar, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan güvenlik güçleri için dualar eşliğinde bere, boyunluk, çorap, eldiven ve atkı örüyor.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kaymakamlık ve ilçe esnafının desteğiyle Afrin'de harekatına devam eden güvenlik güçlerine gönderilmek üzere ilçe merkezi ve köylerinde bere, boyunluk, çorap, eldiven ve atkı örmek için kampanya başlattı.

        Kampanyaya kadınların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yılmaz Uçar, 1 hafta içerisinde örülen, her örgü ve ilmekte dua olan ürünleri kısa sürede güvenlik güçlerine ulaştıracaklarını söyledi.

        Güvenlik güçlerine moral vermek için örgü yapmaya başladıklarını belirten kadınlar, "Onlar bizim için mücadele ediyorlar. Biz de onlar için bere, boyunluk, çorap, eldiven ve atkı örerek yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Hepsinin sağ salim dönmeleri için dua ediyoruz" dediler.(MA-EFE)

        23.02.2018 12:31:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler