Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağaspor Ceyhan Altınyıldız'ı konuk edecek

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Süper Amatör Lig Kırmızı Grup'ta 51 puanla liderlik koltuğunda oturan Aliağaspor, 23. haftada Ceyhan Altınyıldızspor'u sahasında konuk edecek.

        Oynadığı son karşılaşmada Halilbeylispor'u deplasmanda Serhat Yağlı ve İbrahim Kuşcan'ın golleriyle 2-1 mağlup eden Aliağaspor, 40 puanla 3. sırada bulunan Ceyhan Altınyıldız'ı sahasında ağırlayacak.

        Aliağaspor, kendi taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını teknik sorumlu Polat Çetin yönetiminde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Aliağa İlçe Stadında yapılan antrenmana tüm futbolcular eksiksiz katıldı. Isınma, açma ve germe hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda yapılan pas çalışması ve taktik çalışma ile son buldu.

        Ligin bitimine dört hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 10 çıkarttıklarını hatırlatan Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, "Hafta sonu kendi sahamızda ligin güçlü ekiplerinden biri olarak gördüğümüz Ceyhan Altınyıldız ile karşılaşacağız. İyi oyunumuzu güçlü taraftar desteğimizle birleştirerek sahadan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

        (AG-Y)

        23.02.2018 14:54:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler