Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge sağlık kuruluşlarını inceledi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Mahmudiye ve Çifteler'deki sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu.

        İlçelerde verilen sağlık hizmetlerini önemsediklerini belirten Doç. Dr. Uğur Bilge, Mahmudiye İlçe Entegre Hastanesi ile Çifteler Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bilge ,yaptığı ziyarette, ilçelerde verilmekte olan sağlık hizmetlerini yerinde görüp hastane idarecilerinden bilgiler aldı. İlçe sağlık kuruluşlarında karşılaştığı hasta ve yakınlarıyla da ilgilenen Bilge, sağlık kuruluşlarından almış oldukları hizmetler hakkında memnuniyetlerini sorup geçmiş olsun dileklerini ileterek şifa diledi. Ayrıca Sağlık hizmetleri istasyonları ile Aile Sağlığı Merkezleri'ne de ziyarette bulunan. Doç. Dr. Uğur Bilge, sağlık personeliyle bir araya gelip çalışanların istek ve önerilerini de dinledi.

        (ÇAĞ-y)

        23.02.2018 16:03:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler