Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tour Of Antalya Kemer etabını Wim Kleiman kazandı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Tour Of Antalya Bisiklet Turu Kemer etabını, Monkey Town takımından Hollandalı sporcu Wim Kleiman kazandı.

        Uluslararası Bisiklet Birliğinin takviminde yer alan 2.2 kategorisindeki yarışın ikinci etabı olan Tour Of Antalya Bisiklet Turu'nun Kemer etabı, 121,3 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi. Konyaaltı Caddesi'nden verilen startla başlayan yarış, Kemer'den dönüş yapılarak aynı noktada sona erdi. Monkey Town takımından Hollandalı sporcu Wim Kleiman, etabı 3 saat 7 dakika 5 saniye ile ilk sırada bitirdi.

        Felbermayr Simplon Wels takımından Matthias Krizek ikinciliği, Tirol ekibinden Johannes Schinnagel de üçüncülüğü elde etti. Dört etaplı yol yarışı, yarın Feslikan etabı ile devam edecek.

        (SÇ-ORT-S)

        23.02.2018 16:38:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler