Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesirsporlu taraftarlardan Mehmetçiğe destek

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesirspor Taraftarlar Derneği ve Onkolikler Taraftar Derneği üyeleri, Afrin'de operasyonu sürdüren Mehmetçiğe gönderilmek üzere aldıkları askeri giyim malzemelerini Altıeylül Belediyesine teslim etti.

        Altıeylül Belediyesinin başlattığı Afrin operasyonuna destek kampanyasına Balıkesirspor Taraftarlar Derneği ve Onkolikler Taraftar Derneği, bir koli asker giyim eşyası ile katıldı. Kolinin teslim töreninde konuşan Onkolikler tribün lideri Nurettin Poyraz, "Türkiye olarak çok duygusal bir durum içerisindeyiz. Afrin operasyonunu sonuna kadar destekliyoruz. Zeytin Dalı Operasyonu bizim onurumuz, gururumuz. Altıeylül Belediye Başkanımızın başlattığı bu kampanyaya bizim bir tuzumuz, biberimiz olsun istedik. Balıkesir 1966 taraftarlar ve tribün liderleri olarak biz de Mehmetçiklerimize askeri malzeme temin ettik. Balıkesir'in en büyük sivil toplum örgütü olarak Zeytin Dalı Operasyonu'nu sonuna kadar destekliyoruz" şeklinde konuştu.

        Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı adına koliyi teslim alan Beyaz Masa Birim Sorumlusu Seyfi Karaman, "Duyarlılığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Emanetlerinizi sağ salim Afrin'e teslim edeceğiz. Konvoyumuz Cumartesi günü hareket edecek" dedi.

        Kolinin tesliminde Balıkesirspor Taraftar Derneği Başkanı Ahsen Dizman, yönetici Erdinç Karkullukçu, tribün liderleri Nurettin Poyraz, Kenan Kıranlı ve Ali Küsen hazır bulundu.

        (HT-Y)

        23.02.2018 16:55:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler