Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Safranbolu'da öğrencilere 7 bin 500 kitap dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Fatih Ürkmezer, ilçede yer alan okullarda öğrencilere 7 bin 500 kitap dağıtıldığını bildirdi.

        Ürkmezer, yaptığı açıklamada, amaçlarının öğrencilere okuma bilincini yerleştirmek ve okumayı sevdirmek olduğunu söyleyerek, "Bizim isteğimiz çocuklarımızın okuma alışkanlığını kazanmaları. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin başlattığı okuma seferberliğine de Safranbolu'dan katıldığımız için de mutluyuz. Biz yine kaymakamlık ve belediye olarak TÜBİTAK kitapları ile çocuklarımıza kitap takviyesinde bulunmaya devam edeceğiz. Yine tüm çocuklarımıza kitap hediye etmeye, okumaya teşvike devam edeceğiz. İnşallah çok yakında çocuklarımıza yeni bir projeyle, okudukları kitapları not alabilecekleri birer defter hediye edeceğiz." dedi.

        (YE-Y)

        23.02.2018 18:16:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler