Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni nesillere biyolojik çeşitlilik eğitimi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Orman ve Su İşleri Tekirdağ Şube Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 400 öğrenciye 'Biyolojik Çeşitlilik ve Tabiat Sevgisi' eğitimi verildi.

        Süleymanpaşa ilçesindeki 5 ortaokulda eğitim gören 400 öğrenciye "Biyolojik Çeşitliliğin Ülkemiz ve İnsanlık Adına Öneminin Anlatılması ve Nesli Tükenmekte Olan Türlerin Tanıtımı, Korunması Yönünde Bilinç Oluşturulmasına" yönelik eğitim verildi. Eğitim kapsamında öğrencilere, Biyolojik Çeşitlilik ve Tabiat Sevgisi konularında Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan filim gösterimi ve sunumlar yapıldı.

        Eğitime katılan öğrencilere, Orman ve Su İşleri Tekirdağ Şube Müdürlüğü tarafından yaptırılan çanta, kalem, bloknot ve şapka hediye edildi.

        (MA-MEF-Y)

        24.02.2018 09:59:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler