Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmetçik için kurban kesildi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas'ın Altınyayla ilçesinde Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerler için 58 adet küçükbaş hayvan kurban edildi.

        Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olması için ilk olarak Altınyayla ilçe meydanında şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Daha sonra sloganlar eşliğinde harekata destek yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşün ardından Mehmetçik için 58 küçükbaş hayvan kurban edildi.

        İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, "Kurban bağışlayan kurum kuruluş çalışanları ile hayırsever vatandaşlara teşekkür ederim, hepsinden Allah razı olsun, Sivas'ı temsilen 58 baş kurban kesiyoruz, Rabbim askerlerimizin ayağına taş değdirmesin, devletimizi muzaffer eylesin."dedi.

        (UY-Y)

        24.02.2018 12:10:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler