Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Adliyesi'nde avukat girişi yeniden düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Barosu Başkanlığı tarafından, adliye binası güney kapısından sadece avukatların özel giriş yapabileceği ayrı olarak açılan avukat giriş kapısı yenilendi.

        Avukatların fuzuli yere sıra bekleyerek işlerine, duruşmalarına geç kalmalarının, hatta duruşmalarını kaçırmalarının önüne geçmek amacıyla açmış oldukları avukatlara özel giriş kapısını tekrar yenilendiklerini söyleyen Baro Başkanı Ali Er, "Daha önce meslektaşlarımıza özel tek taraflı olarak yapmış olduğumuz giriş sistemini yenileyerek, çift taraflı giriş sistemi oluşturduk. Böylece meslektaşlarımızın, mesleğin itibarına yakışır bir şekilde ayrı bir giriş kapısından daha rahat, doğrudan işlerine yönelmelerini sağlayarak, işlerini ve hayatlarını kolaylaştırdık" dedi.

        (HSK-Y)

        24.02.2018 13:46:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler