Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        G.Manisasor'dan şehir turu

        (Fotoğraflı)

        Önder Aydın

        MANİSA (İHA) - Grandmedical Manisaspor, Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde şehir turu yaptı.

        Bir otelde verilen kahvaltının ardından G. Manisaspor Başkanı Gökay Budak, yönetim kurulu, Teknik Direktör Taner Taşkın, teknik heyet ve futbolcular, 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı ve taraftarlarla birlikte Hükümet Meydanı'ndan başlayıp, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar yürüyüş yaptı. Yağmur yağışı altında etkinliğine devam eden siyah-beyazlılar çarşı esnafı ile selamlaşarak maça davette bulundular. Futbolcular 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda taraftarlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilirken, Manisa Trabzonlular Derneği tarafından meydanda düzenlenen lokma hayrına da katıldılar. Etkinlikte Başkan Gökay Budak, taraftarların isteğini kırmayarak, siyah-beyazlılara üçlü çektirdi. Budak, tüm şehir halkını Eskişehirspor maçına davet etti. Teknik Direktör Taner Taşkın da etkinlikte yaptığı açıklamada, "Bu etkinlik, kurtuluş mücadelesi şeklinde algılanmasın. Bu sadece takımın taraftarlarıyla buluşması olarak algılansın istiyoruz. Oyuncular şehirden biraz uzak kalmıştı. Tekrar şehirle bütünleşmek istiyoruz ve herkesi maça bekliyoruz" diye konuştu.

        (ÖND-BM-S)

        24.02.2018 18:33:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler