Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman'da bıçaklı-sopalı kavga: 2 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da iki grup arasında yaşanan sopalı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Polis, olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

        Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle Koşu Parkı yakınlarında iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerince etkisiz hale getirilen şahıslar tek tek gözaltına alındı. Kavga esnasında sopa darbeleriyle vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 2 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Gözaltına alınan 5 kişi ise sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

        Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

        (CK-SD-CC-Y)

        25.02.2018 12:17:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler