Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UMED Medya Okulu sona erdi

        - UMED Başkanı Aslan Değirmenci:

        - "Sırada Diyarbakır var, hedef 81 il"

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüpsultan Belediyesi Genç Akademi ve Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla başlatılan Medya okulu sona erdi.

        UMED tarafından başlatılan Medya okulu eğitimleri sonrası 36 kişi, sertifika aldı. Yedi hafta boyunca devam eden Medya Okulu sona ererken, sertifikalar, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek törenle sahiplerine teslim edilecek.

        "Sırada Diyarbakır var, hedef 81 il"

        UMED Başkanı Aslan Değirmenci, "İstanbul UMED Medya okulunda mülakatlar sonucunda belirlenen öğrencilere alanında uzman ve deneyimli gazeteciler tarafından Haber Yazım ve Teknikleri, Televizyon Haberciliği, Muhabirlik, İnternet Medyası ve Editörlüğü, Dış Habercilik, Medya Etiği ve Kültür Sanat Muhabirliği eğitimleri verildi. Medya okulunda, öğrencilerin algı gücünü artırmak, haber kaynağına ulaşma ve olaylara haberci gözüyle bakabilmeleri için çaba sarf ettik. Eğitimler sonucunda başarılı olan öğrenciler sertifika almaya hak kazandılar" dedi.

        Değirmenci, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, Ankara ve İstanbul'dan sonra yeni Medya okulunun Mart ayında Diyarbakır'da açılacağını, hedeflerinin ise 81 ile ulaşmak olduğunu vurguladı.

        (HK-NT-AŞ-Y)

        01.03.2018 12:26:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler