Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Beylikdüzü Belediyesi, Herkes İçin Kütüphane (HİK) Projesi kapsamında internet üzerinden düzenlenen canlı konferanslarla alanında uzman konukları, vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Belediye Kütüphanelerinde, interaktif olarak on beş günde bir düzenlenen canlı konferanslara vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

        Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Beylikdüzü Belediye Kütüphanelerinde, Herkes İçin Kütüphane (HİK) Projesi kapsamında düzenlenen uzaktan erişimli canlı konferanslarla vatandaşlara doğru bilgiye hızlı erişim imkanı sağlanıyor. "Kadın Sağlığı Platformu ve Herkes İçin Sağlık Platformu konferansları, sosyal medya kullanımı, sağlık, psikoloji ve çocuk gelişimi" konularında internet üzerinden gerçekleştirilen konferanslarda, vatandaşlar, uzmanlardan merak ettikleri konular hakkında bilgi alıyor.

        Bilgiye erişim için doğru adres

        Konferansları, internet üzerinden canlı olarak Beylikdüzü Belediye Kütüphanelerinde bulunan veri tabanından izleyen vatandaşlar, konferansın "soru-cevap" bölümünde konuşmacıya akıllarına takılan konuları ve soruları sorup cevaplarını anında alabiliyorlar. Aynı zamanda diğer katılımcıların da sordukları soruları ve verilen cevapları görebiliyorlar. Ayrıca arşiv veri tabanından, canlı olarak izleyemedikleri "ağız ve diş sağlığı korunma yaklaşımları, alzheimer nedir ve nasıl korunuruz, anneler ve çocukları, çocuklarda gelişim ve beslenmenin önemi, menopoz dönemi sağlık sorunları, sağlıklı beslenme önerileri, sağlıklı yaşlanma, şeker hastalığı, kadına yönelik şiddet ve önleme programları," konulu konferansları da izleyebiliyorlar.

        5 Martta, "Çocuk İstismarının Engellenmesi" konusu konuşulacak

        Alanında uzman öğretim görevlileri tarafından gerçekleştirilen canlı konferanslar dizininde, 5 Mart pazartesi günü, "Çocuk İstismarının Engellenmesi" konusu işlenecek. Prof. Dr. Betül Ulukol ile interaktif olarak gerçekleştirilecek konferansı, vatandaşlar, Beylikdüzü Belediye Kütüphanelerinden izleyebilirler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler