Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Konya'nın Akşehir ilçesinde, "Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor" projesi etkinlikleri kapsamında öğrenciler ile yazar buluşmaları devam ediyor.

        Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Eğitimevi Organizasyon işbirliği ile 'Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor' ismiyle düzenlenen proje kapsamında okullarda düzenlenen etkinliklerle, öğrenciler ile yazar buluşmaları sürüyor. Proje kapsamında düzenlenen yazar-öğrenci buluşmalarında Yazar Duran Çetin, Bahçelievler Ortaokulu, Şehit Coşkun Karabulut İmam Hatip Ortaokulu, Adsız Sedat Sezgin Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi.

        Yazar Çetin, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiyesinde bulunurken, başarıya giden yolun "karar ver, üşenme, erteleme, vazgeçme" anahtar kelimelerinde yattığına değinerek başarılı olmak için bu dört kelimeyi kapsayan yolda emin adımlarla ilerlemek gerektiğini kaydetti.

        Yazar Duran Çetin, öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayıp etkinliklerin sonunda kitabını imzaladı. Okullardaki etkinliklere Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü İbrahim Öncel de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler