Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Develi Belediyesi Kültür Yayınları, Orhan Cebeci'nin kaleme aldığı 'Develi'de İz Bırakanlar' kitabını yayın hayatına kazandırarak okurlarıyla buluşturdu.

        İstanbul'da yaşayan Develili Orhan Cebeci'nin otobiyografisi üzerinden kaleme alınan ve Cumhuriyet sonrası Develi'nin tarihi ve kültürel birikimine dair önemli ipuçları veren kitabın, Belediye hizmetleri kapsamında okurla buluştuğunu söyleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Okuyuculara ve Develi üzerine araştırma yapacak olanlara önemli bir kaynak eser niteliğinde olan 'Develi'de İz Bırakanlar' kitabının bizlerle buluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, Orhan Cebeci ağabeyimizi de tebrik ediyor, üretkenliğinin daim olmasını diliyorum" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler