Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Gölbaşı Belediye Spor deplasmanda karşılaştığı Kahramankazan Spor'u 2-0'lık skorla mağlup etti.

        Gölbaşı Belediye Spor, karşılaşmanın 30. dakikasında Mustafa Akyüz'ün attığı golle soyunma odasına 1-0 galip girdi. İkinci yarıda da rakibi Kahraman Kazan Spor karşısında üstün oynayan Gölbaşı Belediye Spor karşılaşmanın 87. dakikasında Mehmethan Yücel'in attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

        Gölbaşı Belediye Spor Teknik Direktörü Fırat Al, maç sonu yaptığı açıklamada, "Bugün deplasmanda oynadığımız Kahraman Kazan maçı bizim için alt sıralardan uzaklaşmak için çok önemli bir maçtı. Kazan deplasmanında çok kritik bir 3 puan aldık. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu anlamlı galibiyeti bu yağışlı havada desteğini esirgemeyen taraftarımıza, her zaman maddi ve manevi destekçimiz olan Gölbaşı Belediye Başkanımız Fatih Duruay'a, Kulüp Başkanımız Hayati Çal'a armağan ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler