Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Çankaya Belediyesinin Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sahnelenen 'Aşk Ölsün' adlı iki perdelik tiyatro oyununa Ankaralı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

        Çankaya Belediyesinin Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda sahnelenen 'Aşk Ölsün' adlı tek kişilik tiyatro oyununa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yılmaz Güney Sahnesi'nde düzenlenen etkinliğe katılan sanatseverler salonu doldururken, ilginin fazla olması nedeniyle birçok kişi de oyunu koridordan izlemek zorunda kaldı.

        Sevmek ve sevilmek üzerine kurgulanmış trajikomik bir hayat hikayesini anlatan oyunda Günay Karacaoğlu oynuyor. Kepçe kadar yüreğiyle, kaşık kadar haline bakmadan hayat denen bu kazanın altını üstüne getiren bir kadını oynayan Karacaoğlu, müthiş performansıyla göz doldurdu. Murat İpek'in yazdığı, Barış Dinçel'in yönettiği oyun, "Yaptığımız seçimler bize mi aittir yoksa bize dayatılanlar mıdır?", "Yağan yağmurun sevmekle, sahile vuran dalgaların aşkla, rüzgarda dalgalanan başak tarlalarının sevilmekle alakası var mıdır?", "Durup hatırlamak ya da hatırlayamamak nasıl karşılık bulur?" gibi soruları irdeliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler