Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Beyşehirli kadın esnaf ve girişimcilerle buluştu.

        Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nden Taşköprü Aile Çay Bahçesinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldiği kadın esnaf ve girişimcilerin Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, karanfil hediye etti. Toplantıya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, kadın belediye meclis üyeleri, belediyenin kadın birim müdür ve personeli de katıldı.

        Toplantıda yaptığı konuşmada, Beyşehir'de kadınlara değer verdiklerini ve onlara layık hizmetler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Özaltun, "Bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, fedakar kadınlarımıza gereken değeri vermek bizler için olmazsa olmaz şartlardandır. Türk kadınının kurulan ilk Türk devletinden bu yana devletin kuruluşunda ve yönetiminde daima erkeğin yanında yer aldığını ve buna paralel olarak gereken saygınlığı gördüğünü unutmamak gerekir. Beyşehir Belediyesi olarak sadece söz ile değil gerçekleştirdiğimiz projeler ile kadınlarımıza değer vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer yandan ailenin çekirdeği hükmünde olan ve tüm toplumlarda büyük bir değeri olan kadın, Beyşehir Belediyesi hizmet anlayışında da en ön plandadır. Bizler çalışmalarımız ve projelerimizde kadınlarımızın fikir ve önerilerini her zaman başımızın tacı olarak değerlendiriyoruz. Bu anlamda, bu toplantıda yine sizlerin taleplerini dinlemek için bir araya gelmiş bulunuyoruz" dedi.

        Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak 4 yıllık süreçte ilçe genelinde hayata geçirilen Beyşehir Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve devlet yatırımlarından söz etti. Büyükşehir Belediyesi yatırımlarından hanımlar lokali ve şehir konağı yatırımına değinen Özaltun, Beyşehir Belediyesi hizmet binasından feragat ederek kentin göl manzaralı en güzel noktasındaki yeri Beyşehirli hanımlar için hayata geçirilecek bu yatırım dolayısıyla Büyükşehir Belediyesine tahsis ettiklerini hatırlattı. Hanımlar Lokali inşaatının büyük ölçüde tamamlandığını, ancak müteahhit kaynaklı bazı eksikleri kaldığını, yeni ihale süreci nedeniyle buranın açılışında bir gecikmenin söz konusu olduğunu anlatan Özaltun, "Ufak tefek eksikliklerinin de tamamlanmasıyla inşallah Temmuz Ağustos ayı gibi hanımlar lokalimizin de açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

        Beyşehir'e yatırım konularında çok başarılı bir süreç yaşadıklarını anlatan Özaltun, bunun sırrının ise birlik ve beraberlikten, toplumun tüm kesimleriyle yek vücut olarak hareket ederek gerçekleştirilen hizmet anlayışından kaynaklandığını dile getirerek, "Bu başarıda sadece benim değil, il ve ilçe teşkilatımızın, bölge milletvekilimizin, Konya milletvekillerimizin, Konya Büyükşehir Belediyemizin, meclis üyelerimizin, belediye çalışanlarımızın çok büyük katkısı ve emeği var. Bu anlamda herkese teşekkür ve şükranlarımı ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

        Beyşehir Belediyesi olarak bu yıl içerisinde gerçekleştirecekleri yatırım ve projelerden de söz eden Özaltun, 2018 yılında ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacak çalışmalarla aralarında dış mahallelere kazandırılacak 12 düğün salonunun da yer aldığı toplamda 38 milyon liralık bir yatırımı ilçe genelinde hayata geçirmiş olacaklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler