Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İle Develi İlçe Müftülüğü arasında düzenlenen "Eğitimde İşbirliği" protokolü ile eğitime açılan Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulunda hafızlığa geçen öğrenciler için merasim yapıldı.

        Okul müdürleri ve öğrenci velilerinin katıldığı merasimde kısa bir selamlama konuşması yapan Develi Belediye Başkanı Cabbar "Ortaokuldan önce Kur'an-ıı Kerim kursuna göndermenin yasak olduğu bir dönemden ortaokulla birlikte hafızlığını da tamamlayan kurumların oluşmasına imkân veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm büyüklerimizden Allah razı olsun. 28 Şubatı derinden hissetmiş bir kardeşiniz olarak bu program beni çok duygulandırdı. Bu yavrularımızın üzerinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, fire vermeden herkesin hafızlığa geçtiği yavrularımızın da gözlerinde öpüyor, Kur'an'ın aydınlğında bir ömür geçirmelerini niyaz ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler