Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, prestij cadde çalışmasıyla düzenlenen İslambey Mahallesi'yle ilgili de açıklama geldi.

        Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, sosyal medya üzerinden vatandaşların sorularını yanıtladı. "İslambey Caddemizi ve Özlem Çarşımızı takip ediyoruz, gözlemliyoruz" diyen Başkan Remzi Aydın, "Park etmenin yasak olduğu yerlere park yapılmasını engelliyoruz. Şu an cezai işlem yapılmaması, buna müsaade ettiğimiz anlamına gelmez. Ben buradan vatandaşlarımızı, park eden araçların sahiplerini uyarayım. Kusura bakmasınlar, eğer araç parkı için cep yoksa, cep olmayan bir yere yani iki şeritli bir yerin tek şeridine kimsenin araba park etmesine ve yolu kapatmasına müsaade etmeyiz" dedi.

        İlçe Emniyet Müdürüyle konuştuğunu, çekicilerin gelip araçları kaldıracağını söyleyen Başkan Aydın, "Bizim için İslambey'de trafiğin akması ve sorunsuz olması çok önemli. Aynı şekilde kaldırımlarda yayaların çok rahat bir şekilde yürümesi de çok önemli. Biz buna müsaade edersek, bütün bu yaptığımız çalışmalar boşa gider" diye konuştu.

        "Otoparkta indirimli tarife kolaylığı geldi"

        Sürücüler ve esnaftan hassasiyet beklediğini söyleyen Başkan Aydın, "Esnafımızın araçları için belli bir süreliğine ücretsiz ya da indirimli tarife kolaylığı da geldi. Cuma Pazarı otoparkını kullanabilirler. Burası Emniyet Vakfımız tarafından işletiliyor. ESBAŞ'ın verdiği aynı hizmeti onlar da verecek. Dolayısıyla araçlarını ya ceplere ya da otoparklara bırakmalarını rica ediyorum. Ana caddeye, araçların park edilmesi yasak olan yerlere lütfen bırakmasınlar. Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerekli işlemleri yapacaktır" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler