Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi, sürücülerin yol güvenliğini sağlamak amacıyla İlimtepe yolunda İlimtepe Mahallesi'nde silinmiş yol çizgilerini yeniledi.

        Körfez Belediyesi ekipleri, güvenli trafik akışının sağlanması ve sürücülerin daha konforlu sürüş imkanına kavuşması için çalışma başlattı. Başlatılan çalışmalar doğrultusunda İlimtepe Mahallesi'nde silinmiş yol çizgileri yenilendi. Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ni İlimtepe'ye bağlayan yolda çalışma yürüten ekipler, gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra çalışmayı yürüttü.

        Yol çizgilerinin yenilenme çalışmasının bir hafta içerisinde tamamlanacağını belirten Körfez Belediyesi yetkilileri, "İlimtepe Mahallesi'ne çıkılan yolu güvenli bir hale getirmek adına ekiplerimizce silinen yol çizgilerini yeniden çizerek daha kaliteli ve belirgin hale getirdik. Bu çalışma belirli periyot çerçevesinde ilçe genelinde devam edecek" dediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler