Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köy ve mahalle muhtarlarını makamında ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Sizler bizlerin mahallelerdeki gözü, kulağısınız" dedi

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, köy ve mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette muhtarlar yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Baran'a teşekkür ederken, talep ve önerilerini de iletme fırsatı buldu. Muhtarların öneminden bahseden Başkan Baran ise, "Hepimizin farklı farklı sorumlulukları var. Birbirimize yardımcı olacağız. Sizler bizlerin mahallelerdeki gözü, kulağısınız. Fahri meclis üyelerimizsiniz" dedi.

        Tüm imkanlarla muhtarların yanında olacağız mesajı veren Baran, "Muhtarlarımızı çok önemsiyoruz, değer veriyoruz. Göreve geldiğimizde ekibime muhtarların talep ve isteklerine karşı duyarlı olmaları talimatı verdim. Sizler de ne zaman arasanız, telefonum hep açık. Bizler her koşulda sizlerin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz ve teknik donanımımızla halkımızın ve sizlerin yanında olacağız. Ayda en az bir kere bir araya gelip, istişarelerde bulunuyoruz. Sizler bizim mahallerdeki gözümüzsünüz. Biz tabi ki çalışmalarımızı eksiksiz yapmaya çalışıyoruz fakat sizler de herhangi bir eksiklik gördüğünüz de bizleri bilgilendirmelisiniz. Ben muhtarlarımızın hizmetlerinden, verdikleri emekten çok memnunum" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler