Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Kaymakamı Ziya Polat ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçenin değişen ve gelişen yapısına katma değer sağlayan Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

        Sosyal hayata katkı sağlamanın yanında kadınların eğitim ihtiyaçlarına da cevap veren merkezdeki kursları inceleyen ikili, eğitmenler ve kursiyerlerle sohbet etti. Mutlu anne mutlu aile yapısından yola çıkan Mamak Belediyesinin soyso-kültürel açıdan ciddi bir şekilde yapılandığı ifade eden Mamak Kaymakamı Polat, "İlçeye değer katan yatırımları hayata geçiren Başkan Akgül'ü çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Mamak'ın her açıdan bir dönüşüm yaşadığını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise "Bu dönüşümün sosyal ayağını ise Mamaklı kadınlarımız ve çocuklarımız oluşturuyor. Belediye olarak bizlerde bunun bilinci ile her yıl hem hanımlarımızın hem de çocuklarımızın kendini geliştirebilecekleri yapıların bir yenisini ilçemize kazandırıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler