Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri TSK tarafından Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtına destek vermek için Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarını 'Afrin' koreografisi ile aydınlattı.

        Ağrı'da İshakpaşa Yurdu, Ahmedi-i Hani Yurdu, Abdurrahim Arvasi Yurdu ve Ağrı Kız Yurdu'nda kalan öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO mensupları tarafından Afrin'de bulunan terör örgütü PKK/PYD teröristlerine yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı' harekâtına destek vermek için yurt binalarında ışıklı Afrin yazılı koreografi oluşturdu. Şehrin birçok noktasından görülen ışıklı Afrin yazısı büyük alkış aldı. Öte yandan Afrin yazılı yurt binalarının önünde bir araya gelen çok sayıda öğrenci ellerine Türk bayrakları alarak, 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganı attı. Öğrencilere yurt binalarında bulunan diğer öğrencilerden de alkışlı destek geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler