Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Arif Kılıç, 18 Mart tarihinde yapılacak MHP'nin 12. Kurultayına davette bulundu.

        İl Başkanı Kılıç, yapılacak 'Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka' Kurultayına katılmak isteyen partililer için Kırşehir'de parti binası önünden otobüs kaldırılacağını söyledi. İl Başkanı Kılıç açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

        "12. kurultayımızın hazırlıklarını yaparak Pazar sabahı partimizin önünde otobüslerle hareket edeceğiz. Genel başkanımızın tek aday olarak girdiği kurultayımıza katılacağız. Kurultayımızda Türkiye'nin iç ve dış politikalarla ilgili cumhuriyetimizin 100. yılı 2023 lider ülke Türkiye için tarihe not düşecek açıklamalarda bulunulacaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler