Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçükçekmece Belediyesi, ilçede eğitim veren İsmail Hakkı Uludağ İmam Hatip Ortaokulu'na yemekhane kazandırdı.

        Küçükçekmece Belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Küçükçekmece'de eğitimin daha nitelikli halde sürdürülebilmesi için okulların ihtiyaçlarına kulak veren Küçükçekmece Belediyesi, ilçede eğitim veren İsmail Hakkı Uludağ İmam Hatip Ortaokulu'na yemekhane kazandırdı.

        "Eğitime desteğimiz devam edecek"

        200 kişilik yemekhanenin açılışını Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Okul Müdürü Yakup Yücedağ, STK Temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler birlikte gerçekleştirdi.

        Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, eğitime katkılarından dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e teşekkür etti.

        Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Gönenç de eğitime destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. Açılışın ardından, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte yemek yedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler