Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankaya Belediyesi Sokullu Çankaya Evi'nin gözleri görmeyen ama hayatı kalbiyle gören ve yaşayan kursiyeri Duygu Ezen'in hayat sevinci herkese örnek oluyor. Evinde sınava hazırlanan Duygu Çankaya Evlerinde üç kursa birden gelerek hayatı doya doya yaşıyor.

        Doğuştan görme engelli 20 yaşındaki Duygu, yaşam enerjisi ile Çankaya Belediyesi Sokullu Çankaya Evi'nin gülen yüzü oldu. Hayatın önüne koyduğu engellere takılmadan yaşama tutunmaya çalışan Duygu, cd'lerden KPSS kursuna hazırlanarak geleceğini kurmayı hedefliyor. Genç kız, bunun yanı sıra Sokullu Çankaya Evi'nde taş boyama, drama ve keçe kurslarına katılarak da yaşamdan keyif almaya bakıyor.

        Sosyalleşmek ve farklı insanlarla tanışmak adına Çankaya Evleri'nin kendisine uygun bir adres olduğunu dile getiren Duygu, "Yeni bir şeyler öğrenmek beni mutlu ediyor. İnsanın yeni bir şeyler yapıyor olması ve üretmesinin verdiği mutluluğu başka bir şeyin vereceğini düşünmüyorum" dedi. Yaşama enerjisinin çevresindeki "güzel kalpli" insanlar sayesinde olduğunu dile getiren Duygu, sınavlardan sonra farklı kurslara da katılacağını söyledi.

        Kestiği keçelerden farklı farklı kolyeler bileklikler yapan, taş boyama kursunun görselliğe dayalı olduğu için hamurlardan hayallerini yaptığını söyleyen Duygu'yu kurs arkadaşları da çok seviyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler