Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban, yapılması planlanan galericiler ve hurdacılar için esnafla bir araya geldi.

        İlk olarak Ağrı Belediyesi Toplantı Salonu'nda galerici esnafı ile bir araya gelen Vali Süleyman Elban galericiler sitesini Yüzüncü Yıl Mahallesi, Ahmed-i Hani Havalimanı yolu üzerinde yapmayı planladıklarını söyledi. 80 dönüm alana yapılacak olan galericiler sitesi esnaf tarafından büyük beğeni topladı. Projenin detaylarının görüşüldüğü toplantı karşılıklı görüş alış verişinin ardından sona erdi. Yapılacak olan galericiler sitesinin Ekim ayında hizmete açılması planlanıyor.

        Öte yandan Vali Elban, yapılması planlanan hurdacılar sitesi için hurdacılık mesleğini icra eden esnafları da makamında kabul etti. 40 Dönüm alan üzerine planlanan hurdacılar sitesi Küpkıran Mahallesi'nde esnafın ihtiyacını karşılayacak şekilde yapılacak. Toplantıya katılan esnaflar hurdacılar sitesi projesi ile esnafını düşünen Vali ve Belediye Başkanı Süleyman Elban'a teşekkür etti. Yapılacak olan hurdacılar sitesi Mayıs ayının sonunda esnaflara teslim edilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler