Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından pilot bölge olarak seçilen Bursa'da düzenlenen turnuvada derece elde eden Yalovalı okçular, Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret etti.

        Orhangazi Gençlik ve Spor Eğitim Derneği Yalova şubesi olarak Bursa'da yapılan turnuvaya katılan ve takım olarak dereceye giren sporcular Şevval İnce, Şeyda Ersoy, Sefa Fesliyen, Aytuğ Erol ile birlikte Başkan Neşe Zenginler ve Antrenör Şaban Ok'u makamında ağırlayan Başkan Salman, derece elde eden takım oyuncularını tebrik ederek hediyeler takdim etti.

        Okçuluk sporunun maliyetli ve bir o kadarda dikkat isteyen bir spor dalı olduğunu belirten Başkan Salman, "Zor şartlar ve maalesef imkansızlıklar içinde almış olduğunuz dereceden dolayı hepinizi tebrik ederim. Yapmış olduğunuz spor dalı dikkat isteyen ve bir o kadar da maliyetli bir spor dalı. Almış olduğunuz bu kupa ve dereceden dolayı hepinizi kutlarım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler