Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        4 yıllık hizmet döneminde üyelerin gönlünde taht kurmayı başardıklarını belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, gösterilen güvene layık olmak istediklerini söyledi.

        Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, üye buluşmaları kapsamında beraberindeki heyet ile Gazi Caddesi, Vali Fahribey Caddesi ve Kuyumcular çarşısını ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi.

        Gittikleri her yerde kendilerine gösterilen yakın ilginin sevgi seline dönüştüğünü vurgulayan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, "Arkadaşlarımızla birlikte üyelerimizin bu ilgisine ve güvenine layık olmak en büyük dileğimiz. Geride bıraktığımız 4 yıllık hizmet döneminde Allah'a hamdı senalar olsun ki üyelerimizin gönlünde taht kurmayı başardık. Gittiğimiz her yerde, yaşlısıyla, genciyle yoğun ilgi görüyoruz. Bayan üyelerimizin dualarını alıyoruz. Gösterilen bu ilgi karşısında duygulanıyorum. Rabbime şükürler olsun ki, hizmet dönemimiz içerisinde yaptıklarımızla tüm kesimlerin bu güvenine layık olduk. Elazığ halkı yiğittir, yiğit insanı da sever. Gerek ilin sorun ve beklentileri gerekse iş dünyasının sorunlarının çözümü noktasında bizim nasıl bir duruş sergileyeceğimizi artık her kes çok iyi biliyor. Bu nedenle üyelerimiz kaldığımız yerden işlerimize devam etmemiz gerektiği noktasında hem fikir olduklarını göstermektedirler" dedi.

        Seçimlerin iş dünyası arasında ikilik yaratmaması gerektiğini aktaran Başkan Alan, "1920 yılından beri Elazığ TSO'da hizmet ve bayrak yarışı olmuştur. Bundan sonrada olacaktır. Bugün iki aday ve listeler seçimlere hazırlanıyor. Her iki listede yer alan insanlar bu şehrin iş dünyasının içinde yer alan arkadaşlarımızdır. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Biz buna saygı duyuyoruz. Ancak 1 Nisan sonrası iki ayrı liste ve oy verenler vermeyenler diye bir kavram olmayacaktır. 1 Nisan sonrası oy verenler vermeyenler karşı liste gibi kavramlar olmadan Elazığ TSO'nun tüm üyeleriyle omuz omuza bu şehre ve iş dünyasına hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler