Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçedeki 50 mahalleye eşit hizmet edildiğini belirterek Merkezefendililerin memnuniyetinin her şeyin üstünde olduğunu söyledi.

        Başkan Subaşıoğlu, Saruhan Mahalle Muhtarı Şerafettin Dukan ve beraberindeki Emin Yıldırım, Metin Dirik, Muhammet Şen, Mustafa Karabulut ve Ramazan Özçelik'i makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Başkan Subaşıoğlu, hemşehrilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, "Mahallelerimize bakıldığında birçok yatırımımız var. Bizler Merkezefendili hemşerilerimizin memnuniyetinin her şeyin üstünde olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede hemşerilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. Saruhan'da yaşayan hemşerilerimiz için birçok yatırımımızı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugün bizlere teşekkür ziyaretinde bulunan Saruhan Mahalle Muhtarımız Şerafettin Dukan ve Saruhanlı hemşerilerime teşekkür ederim" dedi.

        Başkan Subaşıoğlu ile bir süre istişarelerde bulunan Mahalle Muhtarı Dukan ve beraberindekiler, mahalleye yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Subaşıoğlu'na teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler