Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da pazarlama temsilcilerine eğitim verildi.

        Fırat Üniversitesi (FÜ) Tarım ve Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü DAP Çiftçi Eğitim Merkezi tarafından "Yöresel Ürün Pazarlama Teknikleri ve CSA Modeli" konulu eğitim programı düzenlendi. FÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kenan Peker tarafından verilen eğitimlerde, pazarlama fonksiyonları, pazarlama marjı, tarımsal ürün pazarlamasında başarılı modeller ve elektronik pazarlama konularında katılımcılara çeşitli eğitimler verildi.

        Eğitimlerin tamamlanmasının ardından Çiftçi Eğitim Merkezi Konferans Salonunda sertifika töreni düzenlendi. Törene, TAHAM Müdürü Prof. Dr. Necmi Özdemir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyeleri ile yöresel ürün pazarlayan şirket temsilcileri katıldı.

        Programa katılanlara sertifika verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler