Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi ekipleri, ilçede çevre temizlik ve yol onarım çalışmalarını sürdürüyor.

        Kartepe Belediyesi ekipleri, ilçede bir yandan temizlik çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da yol onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Tamizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, koordineli şekilde ana arter güzergahlarda yol ve kaldırımları tazyikli su ile yıkayarak, yol kenarlarını da temizliyor. Ekipler belirlenen iş programı çerçevesinde her hafta farklı bir mahalle genelinde yıkama ve süpürme çalışmasında bulunuyor.

        Öte yandan, Kartepe genelinde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, parke yollarda tamirat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, haftalık çalışma programı çerçevesinde Ataevler Mahallesi'nde kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımlarını tamir ederek düzgün bir hale getirdi. İş programı çerçevesinde daha önce tespit edilen yerlerde parke tamiratlarını sürdüren ekipler hasarlı ve kırık durumdaki parke taşlarını yenileri ile değiştirerek eski görünümüne kavuşturdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler