Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin yapılan olağan kongresi sonucunda yeniden dernek başkanlığına seçilen Oktay Tepe ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Başkan Yağcı, Dernek Başkanı Oktay Tepe ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Yağcı, "Dirilişin şehri Bilecik ile cihan devleti Osmanlı'nın son başkenti İstanbul arasında gönül birlikteliği, köprü vazifesi gören derneğimizle dün olduğu gibi bugünde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Oktay Başkanımızı ve Yönetim Kurulunu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler