Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Kozlu Endüstri Meslek Lisesinde yangın ve doğal afet tatbikatı yaptı.

        Tatbikatta İtfaiye Müdürü Bayram Turhan ve Vardiya Amiri Yüksel Arslankaya tarafından Kozlu Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine yangın söndürme ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kozlu Endüstri Meslek Lisesinde yangın ihtimaline karşı öğrencilerle beraber yangın ve deprem tatbikatı yaptı. Okulda çıkabilecek yangın ihtimaline karşı öğrenciler bilgilendirildi. Tatbikatta okul alarmının çalmasıyla okulda bulunan bütün öğrenciler sınıfları boşaltarak, okul bahçesinde toplandı.

        Okul bahçesinde benzin yardımıyla yakılan ateş de önce itfaiye ekipleri daha sonra da öğrenciler tarafından söndürüldü. Bu sırada öğrencilere yangına müdahale ve yangın söndürme cihazları hakkında bilgiler verildi. Tatbikat öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla karşılandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler