Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri , baharın yaklaşmasıyla birlikte yeşil alanlar, par ve bahçelerdeki çalışmalarına hız verdi.

        Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarına hız verdi. Başriskele halkının daha refah ve temiz ortamlarda yaşaması ve vakit geçirebilmesi için yapılan çalışmalar park, bahçe ve yeşil alanlarda yoğunlaştı.

        Bu kapsamda son olarak ekipler tarafından Körfez Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Parkı'nda çim biçme, budama ve bahar temizliği ile Atakent Mahallesi 3 Aşamalı Park'ta ağaçların bakımı, kuruyan ağaçların yerine yeni fidanların dikilmesi ve çim biçme çalışmalarını gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler